美容教室
開始左用RevitaLash幾星期,d睫毛明顯健康強壯左,而且用法簡單又輕鬆,好似畫眼線咁畫一下就得。之後再Obagi 再生活膚眼霜,質感滋潤不油膩,好好吸收又大大樽。
眼周護理
每月定期都會植睫毛,但累積下來價錢也不是便宜,還是真睫毛比較好!聽說RevitaLash可以令真睫毛增生至黃金長度,短短3星期,睫毛長度、濃密度全面升級
眼周護理
每次卸妝見到睫毛掉落都勁心痛,試用左連我好鍾意既Leona Lewis都用嘅RevitaLash 1星期後,已經feel到睫毛強韌左,而且仲一D都唔拿眼!勁期待第3個星期睫毛可以急急長
眼周護理
Revitalash幫我喺使用後第1-2個星期內強化睫毛,D眼睫毛真心小左脫落。到第3-4個星期睫毛就變得更長👀 到咗第5-6個星期,之前無咗睫毛嘅地方仲會生番毛毛出嚟添!
眼周護理
連續使用5日效果更明顯!雖然無限復活既夜奶令我成日唔夠訓,但用咁高效既產品又真係work喎!皮膚係緊緻左,上妝明顯水潤亮澤左~急救要見人都要靠佢!
抗老修復
每次做facial啲美容師都話睇唔出我真實年齡,咁係因為我理解膠原BB–Endocare有晒科研實證,除咗識幫皮膚自己生膠原BB,仲可以深入肌膚底層激活膠原媽媽達12倍!
抗老修復
剛剛去完冰島,回港後鼻翼、眼蓋位都甩皮,用了這枝蝸牛小瓶,只要搽上半枝,第二日皮膚的甩皮情況已經大大改善,皮膚仲變得飽滿,上妝也特別貼服。
抗老修復

由於日常太繁忙,加上時常被油煙包圍,令到皮膚出現乾紋、不夠彈性、上妝不夠貼服(易溶妝)等問題。用過好多護膚品都解決唔到問題,原來係皮膚的膠原開始流失!

抗老修復
Neo Derm Beauty Box訂戶提示:
【本月最新通知】